فراجا گردشگری
معاون وزیر راه:

چارتركنندگان عامل گرانی بلیت هواپیما

چارتركنندگان عامل گرانی بلیت هواپیما به گزارش فراجا رئیس سازمان هواپیمایی كشوری اظهار داشت: چارتر كنندگان عاملان اصلی گرانفروشی بلیت پروازهای داخلی هستند.



به گزارش فراجا به نقل از مهر، تورج دهقانی زنگنه رئیس سازمان هواپیمایی کشور در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه طبق آمار ایکائو صنعت حمل و نقل هوایی به علت شیوع گسترده ویروس کرونا با مشکلات بسیار زیادی روبه رو شده است، اظهار داشت: خوشبینانه ترین وضعیتی که در صنعت حمل و نقل هوایی می توانیم به آن دست یابیم و شرایط مانند دوران قبل از کرونا شود سال ۲۰۲۴ است.
وی افزود: ۹۶ درصد از پروازهای خارجی و ۴۵ درصد از پروازهای داخلی با عنایت به گسترش ویروس کرونا از دست داده ایم.
زنگنه توضیح داد: شرایط کرونا بر صنعت حمل و نقل هوایی جهان تحمیل شده و ۱۹ هزار فروند هواپیما در دنیا زمین گیر شده اند به صورتی که تعداد زیادی از شرکت هواپیمایی ناوگان خویش را تقلیل برخی از پرسنل های خویش را به مرخصی های الزامی و تعدادی را بازنشسته کرده اند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشور خاطرنشان کرد: در صنعت توریسم هم کرونا تاثیر بسیار زیادی گذاشته چونکه حوزه هوایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم در حوزه گردشگری تاثیر دارد و کاهش تعداد پروازها هم سبب تشدید این مشکل شده است.
زنگنه اظهار نمود: سازمان ایکائو در اطلاعیه ای در همان زمان شیوع کرونا اعلام نمود که در حوزه هوایی نیازی به فاصله گذاری اجتماعی نیست چون که از هر ۲۷ میلیون مسافر امکان دارد، تنها یک نفر به کرونا مبتلا شود و از طرفی طبق بررسی هایی که انجام داده ایم میزان مبتلایان در حوزه هوایی در مقایسه با سایر بخش ها بسیار کاهش یافته است.
دو ردیف آخر هواپیما باید مخصوص بیماران مشکوک خالی باشد
وی تصریح کرد: در صنعت هوانوردی ایران خیلی از مهمانداران و خلبانان هم در مقایسه با سایر مشاغل کمتر مبتلا شده اند و این نشانه دهنده سلامت صنعت هوانوردی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان نمود: طبق دستورات ایکائو مقرر شد که تمامی دستورالعمل هایی که این سازمان جهانی عرضه می دهد شرکت های هواپیمایی تا زمانی که به امنیت این بخش آسیب وارد نکند باید رعایت نمایند و طبق این دستورالعمل مقرر شد که دو ردیف آخر صندلی هواپیماها برای بیماران مشکوک در تمامی پروازها خالی و این دو ردیف به صورت کاملاً ایزوله نگهداری شود.
زنگنه اضافه کرد: در این زمان از تمامی فعالیتهای شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به علت اقداماتی که در حوزه صنعت هوایی انجام داده اند تشکر می کنم و طبق بازدیدهای میدانی که صورت گرفته به صورت کامل فاصله گذاری اجتماعی در تمامی بخش های فرودگاه ها به صورت کامل رعایت شده است.
هواپیماها باید از ۶۰ درصد ظرفیت خود استفاده کنند
رئیس سازمان هواپیمایی کشور افزود: طبق دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا از یکم آبان تمامی شرکت های هواپیمایی مکلف به رعایت فاصله گذاری اجتماعی شده اند و هواپیماها باید تنها از ۶۰ درصد ظرفیت خود استفاده کنند البته در هواپیماهای ATR باید ۵۰ درصد از ظرفیت های صندلی خود استفاده کنند و طبق بازدیدهای که چند روز پیش داشتیم تمامی شرکت های هواپیمایی این فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کردند و البته این نظارت ها به صورت مستمر انجام می شود.
زنگنه اظهار نمود: مسافران در صورت مشاهده تخلف می توانند به سازمان هواپیمایی کشوری اطلاع دهند و این سازمان هم به صورت ۲۴ ساعته آماده رسیدگی به مشکلات مسافران در این بخش است.
وی با اشاره به اینکه عملیات گندزدایی و ویروس زدایی هم قبل و پس از پرواز انجام می شود و هواپیماهای متخلف هم در این حوزه قطعا اعمال قانون خواهند شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان نمود: از یک ماه پیش به صورت مستمر به شرکت های هواپیمایی اعلام نموده بودیم که از آغاز آبان ماه فاصله گذاری اجتماعی در تمامی بخش های هوایی باید رعایت شود و این مورد که از یک خانواده سه نفره تنها دو نفر به علت فاصله گذاری اجتماعی کارت پرواز دریافت نمایند قابل قبول نیست و با شرکت هواپیمایی متخلف برخورد خواهد شد.
وی در ادامه به نرخ بلیت هواپیما هم اشاره نمود و اظهار داشت: شرکت های هواپیمایی حق هیچ گونه افزایش قیمت بلیت را ندارند و بلیت ها هم بر مبنای نرخ نامه سال قبل باید فروخته شود.
حداقل و حداکثر قیمت بلیت هواپیما تهران-مشهد چقدر است؟
رئیس سازمان هواپیمایی کشور با اشاره به اینکه پرترددترین مسیر هوایی تهران-مشهد بوده که حداقل بلیت این مسیر ۳۵۵ هزار تومان و حداکثر آن ۷۰۱ هزار ۳۰۰ تومان است، اضافه کرد: ازاین رو بیشتر از این نرخ اگر مسافر آن بلیت را خریداری نموده اند حتما اطلاع دهند.
زنگنه با اشاره به اینکه از نظر سازمان هواپیمایی سقف و کف قابل قبول نیست و خود شرکت ها تصمیم گرفتند که نرخ ها را تعیین کنند البته این نرخ ها الان بر مبنای عرضه و تقاضا عرضه می شود، اظهار داشت: صنعت حمل و نقل هوایی در این ایام با متغیرهای بسیار زیادی رو به رو بوده و از طرفی با عنایت به آنکه ۵۵ تا ۶۰ درصد از هزینه هواپیماها از راه ارز است ازاین رو باید در این بخش حمایت های لازم صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه در این هفته درباره وضعیت شرکت های هواپیمایی با حضور وزیر راه و شهرسازی و اعضای کمیسیون عمران تصمیم گیری خواهد شد و امیدواریم بتوانیم با عرضه راهکارهای مناسب بخشی از مشکلات شرکت های هواپیمایی را برطرف نماییم، اظهار داشت: طبق قانون پنجم و ششم توسعه شرکت های هواپیمایی بر مبنای عرضه و تقاضا باید در حوزه صنعت هوایی مبادرت به فروش بلیت کنند اما با عنایت به آنکه ما الان استفاده از ظرفیت ۶۰ درصدی هواپیماها را به شرکت های هواپیمایی تحمیل کرده ایم ازاین رو باید برای جبران این مورد بتوانیم گام هایی را برداریم.
زنگنه با اشاره به اینکه امیدواریم برای شرکت های هواپیمایی از راه در اختیار گذاشتن ارز نیمایی بتوانیم بخشی از این مشکلات را رفع نماییم، اظهار داشت: ما در حال مذاکره در این حوزه هستیم و با ایجاد کمیته های تلاش داریم پول هایی که در خارج از کشور قرار دارد و یا از راه صادرات انجام می شود بخشی از آنها را در اختیار شرکت های هواپیمایی قرار دهیم.
وی افزود: همینطور با پرداخت وام های ارزان قیمت و کاهش عوارض ها بتوانیم به ادامه حیات این شرکت ها کمک نماییم چون که ما تکلیف داریم این صنعت هواپیمایی را سرپا پا نگه داریم.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: از سال ۵۷ سخت ترین تحریم ها شامل صنعت هوایی بوده و دشمن همواره به دنبال آن بود که بتواند صنعت هوایی را زمین گیر کند اما ما امیدواریم با همکاری تمامی دستگاه ها بتوانیم این پیچ خطرناک را هم بگذرانیم.
زنگنه با اشاره به اینکه الان چارترکنندگان بعنوان عاملان اصلی در حوزه گرانفروشی به شمار می روند، اضافه کرد: چارترکنندگان به صورت سلف یک پرواز را به مدت یکسال خریداری می کنند و در طول زمان با قیمت ها بازی می کنند ازاین رو به مسافران پیشنهاد می نماییم که برای خرید بلیت از سایت های خود شرکت های هواپیمایی و یا سایت های معتبر مبادرت به خرید کنند.
واردات هواپیما در آینده ای نزدیک
وی با اشاره به اینکه ما نسبت به سال ۹۰ تعداد هواپیماهای ورودی و همینطور تعداد هواپیماهای عملیاتی مان بیشتر شده است، اظهار داشت: الان چندین شرکت هواپیمایی مبادرت به واردات هواپیما به کشور کردند که در حال انجام مراحل قانونی هستیم و بزودی پروازها در این حوزه شروع می شود.
رئیس سازمان هواپیمایی کشور بیان نمود: در دوران برجام شرکت هواپیمایی ایران ایر یک فروند هواپیمای ۳۲۱ فروند هواپیمای ۳۲۱ و ۱۳ فروند هواپیمای ATR وارد این حوزه کردند اما شرکت های دیگر موفق نشدند که هواپیمای را وارد کنند اما ما باید در دوران برجام علاوه بر نوسازی ناوگان به فکر بهسازی صنعت هوایی هوای خود هم بودیم تا بیشتر می توانستیم از این فرصت استفاده نماییم.
زنگنه با اشاره به اینکه تعداد پروازهای داخلی افزایش یافته و دولت هم در این حوزه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: ما باید همه ارکان نظام دست به دست هم دهیم تا بتوانیم از این برهه عبور نماییم. سازمان هواپیمایی نظارت مستمر بر شرکت های هواپیمایی دارد و البته با استفاده از هم ابزارهای خود با فروشندگان چارتر و آژانس های متخلف برخورد خواهد نمود.
معاون وزیر راه خاطرنشان کرد: صنعت هوانوردی نخستین موتور محرکه صنعت کشور است و اگر بخش هوایی یک منطقه کنسل شود استاندار این مورد را به ما اطلاع می دهد ازاین رو باید با همکاری یکدیگر بتوانیم امکانات و شرکت های هواپیمایی را برای افزایش امنیت بالا ببریم.
رئیس سازمان هواپیمایی کشور اظهار نمود: ۹۶ درصد پروازهای خارجی کم شده و اما پروازها به اروپا برقرار است و عامل کاهش پروازهای خارجی هم به علت شیوع کرونا است که این مورد در تمامی دنیا وجود دارد.
زنگنه توضیح داد: یک مدت قیمت بلیت هواپیما در راه ترکیه به علت انجام این پرواز تنها توسط یک شرکت هواپیمایی خارجی افزایش یافته بود اما با صحبت با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ترکیه الان پروازهای ترکیه را برقرار کرده ایم و قیمت ها را به تعادل رسانده ایم.

1399/08/07
12:33:35
5.0 / 5
1390
تگهای خبر: پرواز , توریسم , دستگاه , راه و شهرسازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912