رئیس فراكسیون گردشگری مجلس تاكید كرد:
ضرورت ایجاد معاونت های اقتصادی و گردشگری در وزارت امور خارجه
فراجا: یزد رئیس فراكسیون گردشگری مجلس بر ضرورت ایجاد معاونت های اقتصادی و گردشگری در وزارت امور خارجه باتوجه به محدودیت های سفر خصوصاً در مورد كشورهای اروپایی تاكید نمود.
«محمدرضا دشتی» امروز پنجشنبه در بازدید و افتتاح یک خانه بومگردی در اردکان با بیان این که گردشگری قنات یکی از انواع پر مخاطب و پر جاذبه گردشگری برای توریستهای خارجی است، اظهار نمود: اردکان توانست موضوع گردشگری قنات را با احیای قنات این شهرستان رونق دهد.
وی از پیگیری اختصاص معاونت های اقتصادی و گردشگری برای وزارت امور خارجه کشورمان باتوجه به محدودیت های سفر خصوصاً در مورد کشورهای اروپایی آگاهی داد و اضافه کرد: دو بند از مجموع 9 بند قرارداد بین ایران و چین در مورد گردشگریست و این مسئله به خوبی گویای اهمیت این صنعت برای کشورمان است و در همین راستا نیز باید عنایت به این صنعت افزایش یابد.
وی با بیان این که نباید بواسطه کرونا هر بخشی را به حال خود رها نماییم، اظهار داشت: گردشگری و سفر با رعایت پروتکل های بهداشتی منجر به شیوع ویروس کرونا نمی شوند پس نباید صنعت گردشگری را که خیلی از مشاغل و معیشت مردم به آن وابسته است را رها نماییم.
این نماینده مجلس با بیان این که وظیفه اصلی ما فرهنگ سازی گردشگری در حین کروناست، عنوان کرد: مکلف به فرهنگ سازی در مورد گردشگری حین کرونا هستیم و باید این مسئله بوسیله ابزار رسانه تبیین شوند تا گردشگری نیز بیش از این گرفتار لطمه نشود.
وی اشاره کرد: ظرفیت های مجلس نیز پشتوانه و همراه در این مقوله خواهد بود، ضمن این که بنظر می رسد بایست علاوه بر سند توسعه گردشگری، سند قبل، حین و پس از کرونا نیز در این عرصه تدوین شود.
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در آخر اشاره کرد: پشتیبانی از اقشار ضعیف حوزه گردشگری از نظر بنیه مالی نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
«ولی تیموری» معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی هم با بیان این که خانواده گردشگری از نگاه حامی مجلس سپاس گذار است، اظهار داشت: گردشگری بسیار برای جامعه موثر است چونکه درآمد گردشگری به صورت مویرگی به جامعه و خانواده ها تزریق می شود.
وی با بیان این که گردشگری از مزیت های کشور ماست، اظهار داشت: با این وجود هنوز بطور شایسته از ظرفیت گردشگری بهره مند نشده ایم.
تیموری با تاکید بر انجام سفرهای مسئولانه، اظهار نمود: باتوجه به مصوبات ستاد کرونا در این رابطه، ضمن انجام تعهدات این حوزه از طرف فعالان گردشگری، باید هماهنگی های لازم در این زمینه در استانها صورت گیرد.
وی با بیان این که بنا بر آمار شورای جهانی سفر، یک میلیون و ۳۰۰ هزار فعال گردشگری ایران بوسیله سفر معیشت خودرا می گذرانند، اظهار داشت: معیشت این افراد بطور مستقیم وابسته به صنعت گردشگری است.
معاون گردشگری کشور از ارائه بسته حمایتی گردشگری، علاوه بر بسته ۱۴ رسته حوزه گردشگری نیز آگاهی داد و اظهار داشت: این بسته مجدداً برای صنایع دستی و گردشگری در نظر گرفته شده که شامل امهال مالیات و وام های حوزه گردشگری و علاوه بر آن ارائه تسهیلات ۱۲ درصدی کرونا با یک دوره تنفس شش ماهه است.
تیموری ضمن ارائه توضیحاتی در مورد شرایط این تسهیلات و بسته گردشگری، در آخر ابراز امیدواری کرد که بسته حمایتی اخیر نیز مصوب و در جلسه بعدی مطرح شود.
منبع: faraja.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب