فراجا گردشگری
تاریخچه اسباب بازی، قسمت اول

ساخت اسباب بازی با قدمتی به درازای تاریخ

ساخت اسباب بازی با قدمتی به درازای تاریخ فراجا: اسباب بازی وسیله ای برای تجربه «آینده» و کسب مهارت زندگی در کودکان است که قدمتی به درازای تاریخ دارد؛ روندی که از قبل از تاریخ شروع شده و بعد از ایجاد تحولاتی در ساخت، اینروزها با گذر از ساخت اسباب بازی های دست ساز، بازار فروش این کالا در قبضه تولیداتی مدرن و پیشرفته قرار گرفته است.


به گزارش فراجا به نقل از ایسنا، بازی بر پرورش توان ذهنی، جسمی، عاطفی و اجتماعی کودکان تأثیرگذار است و اسباب بازی هم به عنوان ابزاری برای این فعالیت دقیقا چنین نقشی در پروسه رشد کودکان دارد. برخی از اسباب بازی ها مانند توپ، عروسک، فرفره و... تاریخچه طولانی دارند، هرچند که در هر دوره ای احتمالاً در نحوه ساخت آنها تغییراتی به وجود آمده است، اما از گذشته تا امروز وسیله بازی و سرگرمی کودکان و نوجوانان بوده اند.
در حقیقت کودکان حین بازی با اسباب بازی ها، راه و روش زندگی بزرگسالان را تقلید می کنند و جهت زندگی و پذیرفتن مسئولیت های آن آمادگی پیدا می کنند و توانایی خلق، اندیشه و تخیل در آنها تقویت می شود.
تاریخچه ساخت اسباب بازی به قبل از تاریخ بازمی گردد؛ تکه های استخوان و سنگ که به شکل مهره و مکعب ساخته می شد، قسمتی از اسباب بازی های کودکان عصر نوسنگی بودند؛ درحقیقت در این عصر که با تحولات و تغییرات اساسی همراه بود، تمام اتفاقات زندگی بشر به شکلی پیش رفت که انسان وارد مرحله نوینی از زندگی فرهنگی شود که نقش استفاده از اسباب بازی هم در آن متفاوت باشد. در آن دوره کودکانِ برخی از جوامع با اسباب بازی هایی که مشابه وسیله های شکار بزرگسالان ساخته می شد، بازی می کردند و در خیال خود به شکار حیوانات می رفتند.
در ویرانه های شهر باستانی «موهنجودارو» در پاکستان امروزی، اسباب بازی هایی از گِل و چوب، مانند ارابه و ارابه ران و گاوهای ارابه کش، قوچ های چرخ دار، پرندگان و ماهی های مختلف پیدا شده است که به کودکانی تعلق داشته که حدود ۵۰۰۰ سال پیش در این شهر زندگی می کردند. همین طور در گورهای کودکان مصریان باستان، اسباب بازی هایی مانند وسایل پخت و پز و خانه داری کشف شده است. باستان شناسان کنده کاری هایی از یونان و روم باستان کشف کرده اند که کودکان را درحال بازی با توپ و ارابه نشان می دهند.
توپ های بازی


منبع:

1402/11/20
22:57:29
0.0 / 5
302
تگهای خبر: بازار , باستان شناس , شهر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912