دستپخت دانشجویی بعلاوه تصاویر
فراجا: اولین جشنواره غذای دانشجویی با عنوان ˮدستپخت دانشجوییˮ در مركز علمی كاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار ایسنا، این جشنواره دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان و مركز علمی كاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار گردید. در بخش پایانی این جشنواره بیش از 40 دانشجوی دختر رشته تربیت مربی پیش دبستانی مركز علمی كاربردی جهاددانشگاهی سمنان شركت داشتند.
در این جشنواره پنج غذا و سفره برتر این جشنواره معرفی شد؛ در انتخاب برترین های این جشنواره شاخص ها و مولفه هایی همچون نحوه پخت غذا، تناسب فصلی، سفره آرایی و چینش و...مدنظر داوران جشنواره بوده است.
عرضه چند غذای محلی و سنتی در این جشنواره بعنوان یكی از نقاط قوت جشنواره بوده است. تنوع غذایی در مناطق مختلف استان سمنان یكی از خصوصیت هایی است كه كمتر مورد توجه قرار گرفته و معرفی و شناساندن آن می تواند هم در جذب توریست و هم در معرفی توانمندی های زنان و ظرفیت های فرهنگی این استان چهارفصل نقش مهمی ایفا كند.
در انتها این جشنواره عصرگاهی، آشپزهای برتر دانشجویی، معرفی و از جانب رئیس جهاددانشگاهی استان از آنان مورد تقدیر قرار گرفتند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب