فراجا گردشگری

عواقب كرونا به دنیای هنر هم رسید

عواقب كرونا به دنیای هنر هم رسید به گزارش فراجا با شیوع ویروس جدید «كرونا» و اقدامات پیشگیرانه، امنیتی و محدودیت های سفری اعمال شده، تجارت جهانی عرصه هنر در این كشور متوقف شده است. برنامه اكران فیلم ها لغو شده و تورهای گروه های موسیقی در سایه ترس از شیوع و قرنطینه به حالت تعلیق درآمده است.


به گزارش فراجا به نقل از ایسنا و به نقل از آرت دیلی، عواقب شیوع ویروس « كرونا» فقط به حوزه ی گردشگری ختم نمی گردد و این بحران جهانی دنیای هنر را هم تحت تأثیر خود قرار داده است؛ برای مثال حراجی های هنری مهم بهار هم كه در آن سوی كره زمین در نیویورك برگزار می گردند، فقط به علت اینكه حضور پیدا كردن در این رویدادها برای خریداران ثروتمند چینی مشكل است، به تعویق افتادند؛ چونكه فقط یك میلیاردر چینی در سال های گذشته دست كم ۲۰۰ میلیون دلار برای آثار هنری پرداخت كرده است.
هفته گذشته هم نمایشگاه بزرگ سالانه ای در هنگ كنگ كه برای اواسط ماه «مارس» برنامه ریزی شده بود، لغو شد و بدین سان خریداران و هنرمندان را از فرصتی بزرگ برای نمایش دادن آثارشان محروم كرد.
در هنگ كنگ در حالی رویدادهای هنری به دنبال شیوع این ویروس در حال لغو شدن هستند كه این شهر در ماه های اخیر به علت اعتراضات گشترده مردم گرفتار آشفتگی شده و روال عادی خویش را از دست داده بود.
عواقب ناشی از شیوع ویروس «كرونا» به سرعت در این عرصه موسیقی هم احساس شد. گروه های موسیقی سراسر جهان از سال ها قبل برای اجرا در چین برنامه ریزی می كنند، چونكه چین در سال های اخیر به یكی از بازارهای رو به رشد موسیقی كلاسیك تبدیل گشته است و مقصد مناسبی برای به فروش رساندن بلیت های كنسرت ها و بالا بردن سطح شهرت گروه های موسیقی به شمار می آید. اما اركستر سمفونی «بوستون» و اركستر سمفونی ملی واقع در «واشنگتن» همچون گروه های موسیقی بودند كه به دنبال این بحران تورهای اجرای كنسرت خود در چین را لغو كردند.
از آنجائیكه چین دومین بازار جهانی صنعت فیلم به حساب می آید، موافقت یا مخالفت مقامات پكن برای نمایش دادن یك اثر می تواند سود حاصل از فروش آنرا به شدت تحت تأثیر قرار دهد. چین سالانه ۹ میلیارد دلار سود برای صنعت سینما و فیلم سازی فراهم می آورد، اما سال جاری با وجود بسته شدن اغلب سینماهای این كشور فیلم هایی همچون «جوجو ربیت» كه به شدت به فروش خارج از خانه احتیاج دارند با فروش نه چندان موفق رو به رو خواهند شد.
لغو كردن تمامی تورهای گروهی هم از اولین اقدامات پیشگیرانه چین در مقابله با این ویروس بود. طبق اطلاعات منتشرشده خیلی از مقاصد گردشگری مهم چینی ها الان هم با كمبود توریست رو به رو شده اند. با این وجود موزه «لوور» پاریس كه در سال ۲۰۱۸، ۸۰۰ هزار نفر از ۱۰ میلیون بازدیدكننده آنرا چینی ها تشكیل داده بودند، اعلام نموده تابحال با كاهش آمار بازدیدكننده مواجه نشده است.
با عنایت به اطلاعات منتشرشده، در سال ۲۰۱۸، چین ۱۹ درصد از ۶۷ میلیارد دلار هزینه شده در دنیای هنر را به خود اختصاص داده بود، این كشور سومین بازار بزرگ جهانی هنر در آن سال محسوب می شد. (ایالات متحده با سهم ۴۴ درصدی و بریتانیا با سهم ۲۱ درصدی در رتبه های نخست و دوم این لیست قرار گرفتند.)
تابحال بیشتر از ۶۰ هزار نفر به ویروس جدید «كرونا» مبتلا شده اند و بیشتر از ۱، ۴۰۰ در چین جان خویش را بر اثر مبتلا شدن به این ویروس از دست داده اند.



1398/11/28
13:40:29
5.0 / 5
3888
تگهای خبر: بازار , توریست , سفر , شهر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912