با همكاری وزارت میراث فرهنگی و جهاد كشاورزی؛
موزه و مركز تجاری خاویار راه اندازی می شود
به گزارش فراجا معاونت میراث فرهنگی و شرکت خدمات کشاورزی وابسته به وزارت جهادکشاورزی برای راه اندازی موزه خاویار و مرکز تجاری بورس خاویار، تفاهمنامه امضا کردند.
به گزارش فراجا به نقل از مهر، محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی و محمد مجابی مدیرعامل شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی به منظور گسترش همکاری و لزوم توسعه همه جانبه و هم افزایی امکانات و بهره مندی از ظرفیت های در اختیار طرفین، تفاهم نامه دو ساله ای را امضا کردند.
همکاری در پروژه مجموعه گردشگری، آموزشی، فرهنگی و اقتصادی در چارچوب راه اندازی موزه باز ملی خاویار ایران در محوطه ماهیان خاویاری بندر کیاشهر استان گیلان، همکاری و استفاده از ظرفیت های در اختیار طرفین برای توسعه صنعت توریسم شیلاتی، همکاری در حفظ سرمایه های فرهنگی و منابع ملی و کمک به رونق و توسعه صنعت خاویار ایران از راه راه اندازی اقامتگاه بوم گردی، راه اندازی مرکز تجاری ملی و بین المللی و بورس خاویار، راه اندازی آکادمی پرورش ماهیان خاویاری، آموزش و راه اندازی مرکز فرهنگی تفریحی خاویار، برگزاری دوره های آموزشی و تورهای تخصصی در جهت موزه زنده خاویار ازجمله اهداف این تفاهم نامه به حساب می آید.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب