فراجا گردشگری
نگرانی از وضعیت میراث روم بیزانس در تركیه

کاشی های ایاصوفیه ترک خورد

کاشی های ایاصوفیه ترک خورد برخی از کاشی های مرمر کف بنای تاریخی ایاصوفیه در استانبول توسط ماشین آلات سنگین مورد استفاده برای تمیز کردن ساختمان، ترک خورده است.


به گزارش فراجا به نقل از روزنامه ترکیه ای جمهوریت، بنای تاریخی ایاصوفیه که در لیست میراث جهانی یونسکو قرار دارد، بعنوان یکی از مهم ترین مکان های مذهبی و فرهنگی در جهان در نظر گرفته می شود که همزمان مورد احترام و توجه مسیحیان و مسلمانان است.
این بنا بین سالهای ۵۳۲ و ۵۳۷ میلادی توسط امپراطور روم شرقی، «ژوستینین اول»، زمانی که این شهر بعنوان قسطنطنیه شناخته می شد، ساخته شد و یکی از بزرگترین نمونه های معماری دوران بیزانس شمرده می شود. این بنا در ابتدا بزرگترین کلیسای جامع مسیحیان در جهان بود، اما بعد از سقوط قسطنطنیه به امپراتوری عثمانی در سال ۱۴۵۳ به مسجد تبدیل شد. مصطفی کمال آتاتورک ـ رهبر ترکیه ـ ایاصوفیه را در سال ۱۹۳۵ میلادی به موزه تبدیل و اعلام نمود که آنرا به روی مردم باز می کند تا همه ملت ها و مذاهب بتوانند از آن دیدن کنند.
تصویر صدمه به کف مرمر بنای تاریخی ایاصوفیه استانبول


منبع:

1401/04/13
10:30:04
0.0 / 5
451
تگهای خبر: شهر , موزه , میراث
این پست فراجا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست فراجا
نظر شما در مورد این پست فراجا
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
پربیننده های فراجا

پرچالشهای فراجا

جدیدترینهای فراجا

فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1404

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912

فراجا، بهترین جاها، مناسب ترین هزینه ، با فراجا سفر آسان را تجربه کنید.