فراجا گردشگری

سالانه ۶۰ رویداد گردشگری در استان سمنان

سالانه ۶۰ رویداد گردشگری در استان سمنان فراجا: معاون میراث فرهنگی استان سمنان از برگزاری سالانه ۶۰ رویداد گردشگری در سراسر استان برای توسعه ی و پیشرفت گردشگری و صنایع دستی آگاهی داد.



حمید رضا حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر، از برگزاری سالانه ۶۰ رویداد گردشگری در سرتاسر استان برای توسعه ی و ارتقاء گردشگری و صنایع دستی اطلاع داد و بیان نمود: این رویدادها با استقبال گسترده مردم و همینطور گردشگران خارج از استان روبرو می شود.
وی با اشاره به اینکه رویدادهایی مانند گردشگری ایل سنگسر، زاغبور و بی ارجمند و گلغلتان دامغان و … در زمره این رویدادها است، اشاره کرد: همزمان با نخستین جمعه آبان ماه ۱۴۰۴ هم شاهد برگزاری رویداد گردشگری نمد ابرسج در شهرستان شاهرود بودیم.
معاون میراث فرهنگی استان سمنان از استقبال خوب مردم از این رویداد اطلاع داد و ابراز کرد: ابرسج یکی از روستاهای هدف گردشگری استان سمنان بحساب می آید.
حسنی با اشاره به اینکه نمد مالی، تولید عسل، قرار گیری در دامنه شاهوار و بافت پلکانی در کنار تولید البسه و کلاه پشمی از ظرفیتهای گردشگری و صنایع دستی این روستا محسوب می شوند.
وی با اشاره به اینکه سومین جشنواره نمد در حالی در ابرسج برگزار شد که این روستا در شرف ثبت روستاهای صنایع دستی ملی کشورمان هم است، اضافه کرد: برگزاری این دست رویدادها به ثبت ملی صنایع دستی روستای ابرسج شاهرود هم کمک شایانی خواهد نمود.
معاون میراث فرهنگی استان سمنان اضافه کرد: همین برگزاری رویدادها بود که سبب شد تا قلعه بالا یکی از هشت روستای نامزد ثبت جهانی روستاهای هدف گردشگری دنیا شناخته شود که امیدواریم شاهد ثبت جهانی آن روستا هم باشیم.
حسنی بیان نمود: برگزاری رویدادهای گردشگری در کنار معرفی ظرفیتهای روستایی به مردم بومی و گردشگران، ارتقاء صنعت پاک گردشگری و صنایع دستی را هم به دنبال دارد بنابراین میراث فرهنگی از برگزاری این دست برنامه ها حمایت می کند.وی با اشاره به این که سومین جشنواره نمد در حالی در ابرسج انجام شد که این روستا در شرف ثبت روستاهای صنایع دستی ملی کشورمان هم است، افزود: برگزاری این دست رویدادها به ثبت ملی صنایع دستی روستای ابرسج شاهرود هم کمک شایانی خواهد نمود. معاون میراث فرهنگی استان سمنان افزود: همین برگزاری رویدادها بود که سبب شد تا قلعه بالا یکی از هشت روستای نامزد ثبت جهانی روستاهای هدف گردشگری دنیا شناخته شود که امیدواریم شاهد ثبت جهانی آن روستا هم باشیم.



منبع:

1404/08/03
11:48:34
0.0 / 5
5
تگهای خبر: جشنواره , شهر , صنایع دستی , گردشگران
این پست فراجا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست فراجا
نظر شما در مورد این پست فراجا
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
پربیننده های فراجا

پرچالشهای فراجا

جدیدترینهای فراجا

فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1404

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912

فراجا، بهترین جاها، مناسب ترین هزینه ، با فراجا سفر آسان را تجربه کنید.