فراجا گردشگری

دیوارهای زندان اسكندر مقدونی مرمت شد

دیوارهای زندان اسكندر مقدونی مرمت شد به گزارش فراجا ایسنا/یزد معاون میراث فرهنگی اداره كل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد از مرمت دیوارهای كاهگلی زندان اسكندر مرمت و بازسازی شد.


«علی اصغر صمدیانی» معاون میراث فرهنگی اداره كل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد از مرمت دیوارهای كاهگلی زندان اسكندر در بافت تاریخی یزد اطلاع داد و اظهار نمود: این مرمت به صورت تراشیدن كاهگل‎های فرسوده و ته‎كش و روكش كاهگل های دیواره زندان با استفاده از مصالح گل سرندی، كاه نرمه و گچ یزد انجام شد.
وی ادامه داد: در سال‎های ابتدایی ساخت این بنا، از آن برای زندانی كردن تبعیدیان اسكندر مقدونی استفاده می‎شد كه به مرور به مدرسه بسیار مهمی تبدیل و ۸ قرن افراد سرشناسی در آن به تحصیل و تدریس مشغول شدند.
معاون میراث فرهنگی اداره كل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد افزود: معماری زندان اسكندر نسبت به دوران خود بی نظیر بوده و دارای گچبری ها و تزئینات زیبایی با آبرنگ طلایی و لاجوردی بوده كه بخش اعظم آن از بین رفته است.




منبع:

1398/10/30
13:54:47
5.0 / 5
4553
تگهای خبر: بافت تاریخی , صنایع دستی , گردشگری , مرمت
این پست فراجا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست فراجا
نظر شما در مورد این پست فراجا
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
پربیننده های فراجا

پرچالشهای فراجا

جدیدترینهای فراجا

فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1404

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912

فراجا، بهترین جاها، مناسب ترین هزینه ، با فراجا سفر آسان را تجربه کنید.