فراجا گردشگری

کشف شمشیر سامورایی

کشف شمشیر سامورایی به گزارش فراجا، باستان شناسان با کاوش در آلمان یک سلاح ژاپنی کمیاب را در ویرانه های به جا مانده از جنگ جهانی دوم کشف کردند.


به گزارش فراجا به نقل از ایسنا، باستان شناسان با کاوش در آلمان یک شمشیر سامورایی کمیاب قرن هفدهم میلادی را از ویرانه های به جا مانده از زیرمینی که در طول جنگ جهانی دوم تخریب شده بود، کشف کردند.
«لایوساینس» نوشت، باستان شناسان هنگام کاوش در قدیمی ترین میدان برلین، این شمشیر کوتاه را که بشدت زنگ زده است و با نام «واکیزاشی» شناخته می شود، کشف کردند. در ابتدا، باستان شناسان تصور می کردند این سلاح یک شمشیر ویژه رژه نظامی است اما تحلیل و بررسی بیشتر نشان داد این شمشیر در واقع متعلق به دوره ادو ژاپن (۱۶۰۳ تا ۱۸۶۸ میلادی) است. همینطور بر مبنای بیانیه منتشرشده از جانب کارشناسان، تیغه این سلاح امکان دارد حتی قدیمی تر باشد و احتمالا به قرن شانزدهم میلادی مربوط است. باستان شناسان معتقدند امکان دارد این شمشیر در دهه ۱۸۰۰ بعنوان بخشی از یک مأموریت دیپلماتیک به آلمان منتقل شده باشد.
باستان شناسان اداره بناهای تاریخی برلین، این شمشیر را در زمستان ۲۰۲۲ هنگام حفاری در زیرزمین های مسکونی و تجاری پیدا کردند که در طول جنگ جهانی دوم به آوار تبدیل گشته بود. طبق این بیانیه، سرداب های سابق مملو از آثار در ارتباط با جنگ، همچون رکاب و تسمه هایی بود که در اواخر جنگ، دور ریخته شده بودند اما کشف شمشیر ژاپنی در یکی از سرداب ها غیرمنتظره بود.
حالا، مرمت ها نشان داده است این سلاح، یک واکیزاشی بوده است. واکیزاشی ها از نظر تاریخی توسط سامورایی ها بعنوان یک سلاح پشتیبان حمل می شدند، در صورتیکه لازم بود در یک اتاق کوچک یا در نزدیکی هدف خود بجنگند، جایی که بیرون کشیدن شمشیر بلندتر معروف به کاتانا دشوار بود، از آن استفاده می کردند.


بر طبق این بیانیه، دسته چوبی شمشیر تازه کشف شده در اثر حرارت صدمه دیده است اما تکه های چوب و پارچه روی شمشیر هنوز حفظ شده است. مرمت بیشتر نشان داد که حلقه فلزی یک سانتی متری در پایه دسته نزدیک به تیغه، «دایکوکوتن»، یکی از هفت خدای شانس در ژاپن است.
کاوشگران همینطور جزئیات رنگ آمیزی شده از گل های داوودی و خطوط آب را روی قبضه شمشیر پیدا کردند. سبک شمشیر نشان داده است که در ارتباط با دوره «ادو» ژاپن است.



1403/06/08
13:16:57
0.0 / 5
84
تگهای خبر: باستان شناس , حفاری , مرمت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1403

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912