فراجا گردشگری

نتیجه مقاومت ملت باید به سفره آنان منتقل شود

نتیجه مقاومت ملت باید به سفره آنان منتقل شود

به گزارش فراجا، وزیر میراث فرهنگی اظهار داشت: ظرفیت بزرگی که مردم در میدان مقاومت و پشتیبانی از کشور نشان دادند باید به سفره مردم منتقل شود و نتیجه آن در معیشت و زندگی مردم دیده شود.


به گزارش فراجا به نقل از مهر، سید رضا صالحی امیری ظهرچهارشنبه در شورای اداری لرستان عنوان کرد: اعتماد، رضایت و مشارکت مردم مهم ترین سرمایه اجتماعی کشور و موتور محرکه دولت می باشد و عبور از شرایط دشوار فعلی با حفظ همبستگی ملی و پاسخگویی به مطالبات مردم امکانپذیر خواهد بود.
وی اضافه کرد: دولت در شرایط فعلی چهار راهبرد را دنبال می کند که اولین آن ادامه همبستگی ملی است؛ همبستگی ملی به معنای بقای ایران زمین، ادامه نظام سیاسی و حفظ یکپارچگی کشور است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: دومین راهبرد دولت، مقاومت در مقابل زیاده خواهی های دشمن است و امروز می توانیم در لرستان و ایران پرچم پیروزی را برافراشته ببینیم.
صالحی امیری کار آمدی را سومین راهبرد دولت مطرح کرد و اظهار داشت: کار آمدی یعنی پاسخگویی به مطالبات مردم، تامین ارزاق، معیشت، اشتغال و فراهم کردن زمینه یک زندگی شرافتمندانه برای مردم.
وی عنوان کرد: هیچ یک از اعضاء دولت برای خود شأنی جز خدمت به مردم قائل نیستند و هرکس خارج از مطالبات مردم در زمین دیگری بازی کند، در زمین دشمن حرکت می کند. وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سرمایه اجتماعی را چهارمین راهبرد دولت دانست و تصریح کرد: اعتماد، رضایت و مشارکت مردم مهم ترین و پایان ناپذیرترین سرمایه کشور است و دولت بدون سرمایه اجتماعی نمی تواند حیات خودرا ادامه دهد.
صالحی امیری با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور اظهار داشت: در دو سال قبل تلاش شد مردم به کالاهای اساسی، سوخت، انرژی، آب، برق، گاز و بنزین دسترسی داشته باشند، اما با مشکلاتی مانند گرانی، تورم، اشتغال و معیشت مواجه هستیم و بابت نقصان ها از مردم عزیز لرستان عذرخواهی می کنم.
وی اضافه کرد: دولت و مجلس در کنار مردم ایستاده اند و اطمینان داریم ملت ایران از این پیچ سخت عبور خواهدنمود و به فضای جدیدی خواهد رسید.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: سه هدف بنیادین مورد توجه دولت، بقای ایران مستقل، بقای جامعه ایران و بقای نظام سیاسی است و هر حرکتی که این سه ارزش بنیادی را به حاشیه ببرد، ضد همبستگی و برعکس خواست ملت خواهد بود.
صالحی امیری اضافه کرد: ایران بدون جامعه ایران معنا ندارد و جامعه نیز بدون رضایتمندی و اعتماد مردم پایدار نخواهد بود؛ ازاین رو پاسخگویی به مطالبات ایرانی ها و تامین نیازهای آنان، لازمه بقای جامعه ایران است.
وی با تأکید بر ضرورت پرهیز از مناقشات سیاسی اظهار نمود: مردم از شعارهای بی ثمر، خط کشی ها، شکاف ها و گسست های سیاسی خسته شده اند و امروز زمان پاسخگویی به مطالبات مردم است، نه مناقشات سیاسی و مرزبندی های کاذب.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: دولت باور دارد ظرفیت بزرگی که مردم در میدان مقاومت و پشتیبانی از کشور نشان دادند باید به سفره مردم منتقل شود و نتیجه آن در معیشت، اشتغال و زندگی مردم دیده شود.
صالحی امیری در بخش دیگری از سخنانش لرستان را استانی برخوردار از ظرفیتهای کم نظیر تاریخی و طبیعی دانست و اظهار داشت: لرستان را سرزمین رمزها و رازها می دانم؛ جغرافیایی که هر نقطه آنرا بشکافیم، یک اثر تاریخی یا باستانی از دل آن بیرون می آید.
وی اضافه کرد: لرستان یک موزه روباز در سرزمین ایران است و مردم این استان باید به ظرفیتهای تاریخی، فرهنگی و طبیعی خود افتخار کنند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار نمود: امروز لرستان با همت استاندار، مدیران استان، حمایت نمایندگان، نماینده ولی فقیه و مجموعه سپاه پاسداران در راه توسعه قرار گرفته و باید سرعت این حرکت هر روز بیشتر شود.
صالحی امیری افزود: در سفرهای گوناگون به لرستان، هر بار تصویر زیباتری از این استان دیده ام و این حق مردم است که به قرار گرفتن استانشان در راه توسعه افتخار کنند.
وی با تأکید بر حمایت دولت از مدیریت استان اظهار داشت: راهبرد دولت، حمایت حداکثری از استاندار و مجموعه مدیریتی لرستان است و استاندار سخت کوش و دلسوزی در استان حضور دارد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همین طور از پیگیری مستمر نمایندگان لرستان برای حل مشکلات مردم تقدیر کرد و اضافه کرد: نمایندگان استان بصورت روزانه مطالبات مردم را از دولت و وزارتخانه ها پیگیری می کنند و این پیگیری ها ناشی از دغدغه و تعصب آنان نسبت به مردم لرستان است.
صالحی امیری اظهار داشت: دولت لرستان را فراموش نخواهد کرد و در سفرهای بعدی به شهرستان های مختلف استان، ظرفیت ها و مسایل هر منطقه را از نزدیک بررسی خواهیم کرد.
به گزارش فراجا به نقل از مهر، سید رضا صالحی امیری ظهرچهارشنبه در شورای اداری لرستان عنوان کرد: اعتماد، رضایت و مشارکت مردم مهم ترین سرمایه اجتماعی کشور و موتور محرکه دولت می باشد و عبور از شرایط دشوار فعلی با حفظ همبستگی ملی و پاسخگویی به مطالبات مردم امکانپذیر خواهد بود.وی اضافه کرد: دولت در شرایط فعلی چهار راهبرد را دنبال می کند که اولین آن ادامه همبستگی ملی است؛ همبستگی ملی به معنای بقای ایران زمین، ادامه نظام سیاسی و حفظ یکپارچگی کشور است.وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: دومین راهبرد دولت، مقاومت در مقابل زیاده خواهی های دشمن است و امروز می توانیم در لرستان و ایران پرچم پیروزی را برافراشته ببینیم.صالحی امیری کار آمدی را سومین راهبرد دولت مطرح کرد و اظهار داشت: کار آمدی یعنی پاسخگویی به مطالبات مردم، تامین ارزاق، معیشت، اشتغال و فراهم کردن زمینه یک زندگی شرافتمندانه برای مردم.وی عنوان کرد: هیچ یک از اعضاء دولت برای خود شأنی جز خدمت به مردم قائل نیستند و هرکس خارج از مطالبات مردم در زمین دیگری بازی کند، در زمین دشمن حرکت می کند.

منبع:

1405/06/05
13:13:57
0.0 / 5
4
تگهای خبر: اثر تاریخی , بازی , جامعه , زندگی
این پست فراجا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این پست فراجا
نظر شما در مورد این پست فراجا
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده های فراجا

پرچالشهای فراجا

جدیدترینهای فراجا

فراجا
faraja.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراجا محفوظ است - سال 1396 تا 1405

فراجا

یافتن بهترین جا برای گردشگری
تماس جهت تبلیغات در سایت: 3722-470-912

فراجا، بهترین جاها، مناسب ترین هزینه ، با فراجا سفر آسان را تجربه کنید.